logo ND

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ

Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων

Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής

 

    Δελτίο Τύπου για την Παράταση Κτηματογράφησης Μεγάρων

     

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

     

     

     

     

     

    Εφεραν αποτέλεσμα οι διαρκείς και συστηματικές πιέσεις του Βουλευτή Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Μπούρα προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την παράταση με ρύθμιση της κτηματογράφησης της Δημοτικής Ενότητας Μεγάρων από τον αρμόδιο Υπουργό.

     

     

     

    Hδη σε νέα, σημερινή επικοινωνία που είχε ο βουλευτής Ν.Δ. της Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Δημαρά, ο κος Δημαράς είπε στον κο Μπούρα ότι υπέγραψε τη σχετική παράταση έως 15 Σεπτεμβρίου 2019 η οποία απεστάλη για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και επομένως συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία κτηματογράφησης, διότι η Υπουργική Απόφαση έχει αναδρομική ισχύ.

     

     

     

    Επομένως, οι κάτοικοι των Μεγάρων μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τη διαδικασία κτηματογράφησης.

     

     

     

    Ο κ. Μπούρας είναι ο μόνος Βουλευτής της περιοχής του ο οποίος συνεχώς, με προτάσεις και παρεμβάσεις, προσπάθησε και κατάφερε να διευκολύνει την κτηματογράφηση των Μεγάρων και συνέβαλε στην επίλυση του θέματος.

     

     

     

    Ο κ. Μπούρας θα παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της κτηματογράφησης και όπου χρειάζεται θα παρεμβαίνει ώστε να ολοκληρωθεί η κτηματογράφηση των Μεγάρων.

     

    logo ND
    © 2016 Θανάσης Μπούρας. Designed By MA

    Please publish modules in offcanvas position.