ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
τ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
τ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ν.Δ.

ΔΤ για ευχαριστήρια επιστολή απο Joseph Daul, Πρόεδρο Κoιvoβoυλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Αθήνα, 2-4-2013

Στις 7-8 Μαρτίου 2013 και παρουσία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) με την ελληνική Κυβέρνηση.

Στη Σύνοδο αυτή συμμετείχε ενεργά ο βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής της Ν.Δ. και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Θανάσης Μπούρας ο οποίος έλαβε ευχαριστήρια επιστολή από τον κο Joseph Daul, Πρόεδρο Κoιvoβoυλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Στην επιστολή του ο κος Daul ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι  εκ μέρους του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κο Μπούρα για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση του Προεδρείου και των Επικεφαλής των εθνικών αντιπροσωπειών της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και που μοιράστηκε μαζί με όλους τους συμμετέχοντες τη γνώση και την εμπειρίας του. Συνέχισε ο κος Daul λέγοντας πως η συμβολή του κου Μπούρα εκτιμήθηκε απεριόριστα από όλους και συντέλεσε σε πολύ μεγάλο βαθμό στην επιτυχή έκβαση των εργασιών της συνόδου.

Συνημμένα παραθέτουμε την πρωτότυπη επιστολή του κου Joseph Daul.