ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
τ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
τ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ν.Δ.

εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Δυτικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής Θανάσης Μπούρας παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Δυτικής, της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ, των Δημ. Τ.Ο. Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγάρων και Φυλής που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Μάνδρας «Μελίνα Μερκούρη».

Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Ήταν μία πολύ πετυχημένη εκδήλωση, με πλήθος κόσμου, στην οποία ο κ. Μεϊμαράκη με το γνωστό δυναμικό του λόγο ενθουσίασε τον κόσμο και έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές ενόψει των πολλαπλών εκλογών.

Ο κ. Μπούρας, μάλιστα, ήταν ο τυχερός της εκδήλωσης καθώς κέρδισε το φλουρί της πίτας. Παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε από καρδιάς τον πρώην Πρόεδρο του κόμματος κ. Μεϊμαράκη για την τιμή που έκανε στη περιοχή, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Γιάννη Λινάρδο, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Γιάννη Σωτηρίου, καθώς και τους προέδρους Ασπροπύργου κα Γεωργία Πηλιχού, Ελευσίνας κ. Λεωνίδα Γεωργόπουλο, Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Κώστα Ρόκκα, Μεγάρων κ. Γιώργο Σακελλαρίου, Φυλής κ. Μαρίνος Σαρλάς, τα μέλη της ΝΟΔΕ,  και των Δημ.Τ.Ο. Δυτικής Αττικής αλλά και τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας που χρόνια στηρίζει τον ίδιο και την παράταξη. Διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό των κατοίκων της Δυτικής Αττικής.

logo ND