logo ND

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ

Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων

Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής

 

    Εγκαίνια της FoodExpo 2019

     

    Δελτίο Τύπου από τα Εγκαίνια της FoodExpo 2019

     

    Ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής και Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ., Θανάσης Μπούρας ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης FoodExpo 2019 και αφού πρώτα συνεχάρη τους διοργανωτές και καλωσόρισε τους εκθέτες, επιχειρηματίες και επισκέπτες στην έκθεση, είπε μεταξύ άλλων:


    «Για τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρο μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αγροδιατροφικός Τομέας αποτελεί πυλώνα σταθερότητας και ανάπτυξης, με πρωταρχική σημασία και θέση για την οικονομία της χώρας.

     

    Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους αγρότες μας, τους κτηνοτρόφους, τους αλιείς και τους μεταποιητές, να κάνουν το μεγάλο ποιοτικό άλμα και να αφήσουν πίσω ξεπερασμένες πρακτικές του παρελθόντος, περνώντας σε μια νέα εποχή με διεθνώς ανταγωνιστικές, δυναμικές καλλιέργειες και καινοτόμες πρακτικές. Τα ελληνικά προϊόντα μπορούν να προσελκύσουν μεγαλύτερο αριθμό καταναλωτών παγκοσμίως και να γίνουν τελικά, πιο προσοδοφόρα για όλους και για τις τοπικές κοινωνίες.


    Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουμε δεσμευτεί με μια:
    «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες, με τον Πρωτογενή Τομέα, με τον Αγροδιατροφικό Τομέα», με καθαρές κουβέντες και κοστολογημένες προτάσεις, λιγότερους φόρους, πραγματικές ευκαιρίες απασχόλησης!

     

    Ξέρουμε πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να δραστηριοποιείται κανείς επιχειρηματικά στην Ελλάδα του σήμερα. Στην Ελλάδα της γραφειοκρατίας, των υψηλών, εξοντωτικών εισφορών, της εξαντλητικής φορολογίας. Στην Ελλάδα που ακόμα δεν έχει ανακτήσει την εμπιστοσύνη των αγορών.

     

    Πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη στα δύσκολα. Γιατί η επιχειρηματικότητα είναι το εργαλείο που θα ξεκλειδώσει την ανάπτυξη της χώρας.

     

    Για να γίνει αυτό χρειάζεται μια αίσθηση συνολικής ασφάλειας, ότι μια σοβαρή και στιβαρή Κυβέρνηση έχει σχέδιο και ξέρει αλλά και θέλει να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Χρειάζεται ένα τελείως διαφορετικό μείγμα πολιτικής από αυτό που εφαρμόζεται σήμερα.

     

    Η δική μας δουλειά – των πολιτικών – είναι να διασφαλίσουμε την ομαλότητα και την κανονικότητα που απαιτείται το συντομότερο δυνατόν. Να διαμορφώσουμε όλες τις απαραίτητες συνθήκες που θα ανταμείβουν την προσπάθεια, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τη συνέπεια.

     

    Και γι’ αυτό και επιμένουμε ως Νέα Δημοκρατία στην πολιτική αλλαγή ως εθνική αναγκαιότητα.»

    logo ND
    © 2016 Θανάσης Μπούρας. Designed By MA

    Please publish modules in offcanvas position.