Εγκαίνια της 21ης Διεθνούς Εκθεσης KEM Franchise

Δελτίο Τύπου από τα Εγκαίνια της 21ης Διεθνούς Εκθεσης KEM Franchise

 

Ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής και Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ., Θανάσης Μπούρας ως εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της 21ης Διεθνούς Εκθεσης KEM Franchise και αφού πρώτα συνεχάρη τις επιχειρήσεις για την δραστηριοποίησή τους σε ένα πραγματικά δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον, είπε μεταξύ άλλων:

 

“Είναι αναγκαίο η Ελλάδα να σταθεί και πάλι στα πόδια της, η οικονομία να πάρει και πάλι μπρος, και οι Έλληνες να μπορούν να κοιτάζουν ξανά το μέλλον με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

 

Η επιχειρηματικότητα είναι το εργαλείο που θα ξεκλειδώσει την ανάπτυξη της χώρας. Η λύση στην κρίση θα έρθει μέσα από την επιχειρηματικότητα και τις ιδιωτικές επενδύσεις. Έτσι θα δημιουργηθούν νέες θεσεις εργασίας, ποιοτικές και καλά αμοιβόμενες.

 

Το σχέδιο της ΝΔ έχει τη λογική της απελευθέρωσης της επιχειρηματικότητας από τα δεσμά του Κράτους, με ένα συνολικό πλαίσιο παρεμβάσεων που θα κάνει την Ελλάδα να είναι μια χώρα φιλική προς τις επενδύσεις.

 

Αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε. Και θα την κερδίσουμε με εσάς τους επιχειρηματίες στην πρώτη γραμμή της μάχης. Είμαστε μια χώρα που, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να μεγαλουργήσει.”